Sărbători după gratii pentru un afacerist botoşănean

Sărbători după gratii pentru un afacerist botoşănean
A încercat să scape de gratii şi să-şi petreacă sărbătorile acasă, alături de familie, dar judecătorii nu au fost de acord cu cererea lui.

Omul de afaceri botoşănean Costel Calistru, proprietarul restaurantului Rediu, va rămâne în arest preventiv, după ce joi, instanţa Curţii de Apel Suceava a respins cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu sau cu măsura preventivă a controlului judiciar.

Costel Calistru are dreptul să conteste decizia în termen de 48 de ore de la comunicare, contestaţia urmând să se judece la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Costel Calistru se află după gratii de la mijlocul lunii noiembrie, atunci când, împreună cu inspectorul Ioan Teodorescu de la Oficiul Naţional de Jocuri de Noroc- filiala Nord- Est şi omul de afaceri botoşănean Viorel Dănuţă, proprietarul hotelului şi a restaurantelor Tex, a fost reţinut în urma unei acţiuni a Direcţiei Naţionale Anticorupţie ce a vizat aparatele de jocuri deţinute de cei doi afacerişti.

 

Spune-ne opinia ta