Uniunea Europeana

Uniunea Europeana
Uniunea Europeana se îndreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista… o religie, care va deveni obligatorie pentru toti. Planul ocult de cucerire a Europei se desfasoara sub ochii nostri si cu acceptul nostru. Al III-lea Razboi Mondial are loc chiar acum. Nu cu tunuri, ci cu vorbe. Nu cu armate, ci cu asa-zisii "politicieni" corupti. Vrem sau nu, ne opunem sau nu, în final Europa va fi cucerita.

Ce reprezinta, de fapt, Uniunea Europeana?

Uniunea Europeana este un proiect conceput înca de la începuturile sale ca promovând interesele unei elite industrial/financiare în asa fel încât sa "scape" de sub controlul national. Ideea fundamentala a Comunitatii Europene a fost sa se erodeze puterea si autoritatea statelor nationale tocmai pentru a se da frâu liber acestor interese industrial-financiare.

În anii 1980 Consiliul European a pus în circulatie un afis interesant, înfatisând Turnul Babel (reprodus dupa o pictura din 1563 a pictorului flamand Peter Brueghel cel Batrân). O macara în jurul careia se vad niste muncitori, stelele Uniunii Europene precum si sloganul "Mai multe limbi, o singura voce", completeaza imaginea.

Turnul EuroBabel cum a fost supranumit, chiar a fost construit la Strasbourg si în el se gaseste acum Parlamentul European. Cladirea a fost inaugurata în 1999. Edificiul din Strasbourg este locul si unui alt simbol pagân adoptat de UE, pe unul din peretii interiori fiind zugravita rapirea Europei de catre Zeus. Potrivit legendei grecesti, Zeus a dorit sa se înfrupte din nurii printesei feniciene Europa. Ca sa îi intre în gratii, el s-a transformat într-un taur de o frumusete rapitoare si a îngenuncheat la picioarele tinerei. Aceasta s-a urcat pe taur, care a plonjat în apa, a înotat pâna în insula Creta, rapind-o pe frumoasa printesa.

Cine nu-si cunoaste istoria, risca sa o repete

Pentru cei avizati, actualitatea clasicului dicton sare în ochi atunci când privim similitudinile dintre mitul fondator al Europei si nasterea moderna a Uniunii Europene. Potrivit legendei, acum 4500 de ani, minciuna, seductia si violul au fost armele folosite de Zeus, travestit într-un taur alb, pentru a pune mâna pe frumoasa printesa feniciana Europa. Astazi, aceleasi metode – secretomania, dirijismul dim umbra si violul constiintelor – sunt utilizate de "arhitectii" proiectului european pentru a ispiti un întreg continent si a-l face sa cada în bratele celui care va fi echivalentul contemporan al tatalui pagân al zeilor antici.

Semnificatia statuii este urmatoarea:
- populatia vede o Europa frumoasa si mândra calare pe un taur puternic (o economie puternica).
- de fapt taurul îl reprezinta pe ZEUS care prin minciuna si înselatorie pun mâna pe Europa si o rapesc. De mentionat faptul ca Europa s-a lasat pacalita si de buna voie s-a urcat pe taur (tarile Europei de buna voie au intrat în comunitate).

UE, cel mai "grandios" si mai “democratic proiect din istoria moderna a omenirii, asa cum este caracterizat de liderii continentului, e în realitate opera unei elite oculte, care a construit pas cu pas, din umbra, edificiul european.

Scena seducerii este pictata si la Bruxelles, pe bolta celuilalt sediu al Parlamentului European, pe o suprafata de trei ori mai mare decât marimea naturala a personajelor. Mai mult, europenii care viziteaza capitala UE se pot "delecta" privind statuia plasata chiar în fata sediului Consiliului European, în care Europa este înfatisata calarind taurul zeiesc.

Acest simbol este reprodus si pe timbre, cum a fost cel emis cu ocazia alegerilor parlamentare din Marea Britanie, în 1979, sau pe moneda euro comemorativa pusa în circulatie în Italia, unde Europa, asezata pe taur, este reprezentata tinând în mâna un stilou si Constitutia Europeana. Nici nu se putea gasi ceva mai "sugestiv".

Europa nu a putut fi cucerita prin razboi, dar va fi cucerita prin mijloace economice si financiare. Enorma presiune financiara la care este supusa România în momentul de fata nu are alt scop decât cucerirea ei. Când nu mai ai frontiere, nu mai ai moneda nationala, nu mai ai armata, ti-au distrus industria si agricultura, sistemul de învatamânt si de sanatate, ti s-au furat toate resursele si esti obligat sa te supui legilor comunitatii europene, esti deja cucerit.

Ce va urma? Putem sa ne dam seama din declaratia lui Rocco Buttiglione, fost candidat nominalizat de presedintele Comisiei Europene: "Uniunea Europeana se îndreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista … o religie, care va deveni obligatorie pentru toti".

- Va urma desfintarea parlamentelor nationale, desfiintarea functiei de sef al statului (probabil vor mai fi 1 sau 2 alegeri prezidentiale si gata).
- Va exista un singur parlament, cel european si un singur presedinte al Europei.
- La noi va fi numit probabil un guvernator, iar tara va ajunge o anexa a marilor puteri.
- Pentru ca suveranitatea tarii sa poata fi transferata cât mai usor catre cei ce vor conduce în final întreaga lume, este necesar ca statul sa fie cât mai suplu iar functiile lui sa fie reduse la minim. De aceea e nevoie de concedieri masive în sistemul bugetar, de vânzarea tuturor activelor de stat si desfintarea serviciilor publice, învatamânt, sanatate etc.

Întemeierea Uniunii Europene prin frauda

Actul de întemeiere al Uniunii Europene s-a bazat pe o frauda grosolana, fiind una dintre cele mai mari operatiuni de manipulare colectiva din istoria omenirii. Tratatul de la Roma, semnat în urma cu o jumatate de secol, a fost de fapt un document cu pagini goale, parafat cu mare pompa de lideri care au interpretat magistral commedia dell’arte pusa în scena în capitala Italiei. Dezvaluirile socante facute de unul dintre protagonistii ceremoniei desfasurate la 25 martie 1957 au confirmat cele mai sumbre temeri ale celor ce vad în proiectul constructiei europene materializarea unei utopii pentru subiectii expusi consecintelor acesteia.

Existenta atâtor momente controversate în procesul de constituire a Uniunii Europene, marcat de la punctul zero si pâna în prezent de fraude, conspirationism si eludarea regulilor democratice naste în mod legitim urmatoarea întrebare: ce forte se afla la cârma proiectului UE si ce scopuri sunt urmarite?

Un posibil raspuns la aceasta întrebare este dat de prestigiosul istoric César Vidal, potrivit caruia, pentru a întelege ce se întâmpla în Europa trebuie luat în considerare fenomenul francmasoneriei. În cartea "Masonii: Istoria celei mai puternice societati secrete", aparuta la editura Planeta, 2005, Vidal documenteaza rolul discret dar imens jucat de francmasoni în formarea Uniunii Europene.

Spre exemplu, istoricul spaniol afirma ca "proiectul Constitutiei Europene a fost elaborat de un francmason, Valéry Giscard D’Estaing" (fost presedinte al Frantei în perioada 1974-1981, presedintele Conventiei Europene care a redactat textul tratatului constitutional – n.a.), ca "masonii controleaza Internationala Socialista si s-au înfiltrat puternic în partidele de dreapta" si ca acestia exercita "o influenta masiva în lumea comunicatiilor si în special în educatie, justitie si fortele armate".

(Material complet AICI)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
44

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
84

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
59

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...