Tabuleac a devenit, oficial, membru al PNL Botosani: "Nu i-am oferit nimic", spune Turcanu!

Tabuleac a devenit, oficial, membru al PNL Botosani: "Nu i-am oferit nimic", spune Turcanu!
Biroul Politic Judetean al PNL Botosani a validat, luni, adeziunea lui Mihai Tabuleac.

"Domnul Tabuleac a cerut sa devina membru fara sa ceara nimic in schimb. Nu i-am oferit nimic, e simplu membru", a declarat liderul PNL Botosani, Florin Turcanu.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, a depus, la mijlocul acestei luni, adeziune pentru a deveni membru al organizatiei municipale a PNL Botosani.

"Mi se pare absolut firesc sa am in continuare o posibilitate de implicare in viata comunitatii botosanene. Eu din 1992 si pana in 2006 am fost membru PNL si din 2001 pana in 2006 am fost presedintele acestui partid. Revenirea la PNL mi se pare un demers absolut natural", declara Mihai Tabuleac in urma cu o saptamana.

Mihai Tabuleac si-a dat demisia din PDL la sfarsitul lunii iunie, anul acesta, cand a renuntat si la calitatea de consilier judetean, fiind ales pe listele Miscarii pentru Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
29

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
34

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
82

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...