Un șofer cu BMW a făcut prăpăd! A intrat într-un grup de tineri și într-o țeavă de gaz, apoi a fugit! FOTO
ACCIDENT!

Un șofer cu BMW a făcut prăpăd! A intrat într-un grup de tineri și într-o țeavă de gaz, apoi a fugit! FOTO
Accident de circulație spectaculos produs luni seara, în jurul orei 20:00, pe strada Colonel Vasiliu din municipiul Dorohoi.

Din primele cercetări se pare că un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria, se deplasa pe strada Colonel Vasiliu dinspre cartierul Drochia, spre intersecția străzii Colonel Vasiliu cu străzile Sălciilor și Transilvaniei. La un moment dat, se pare că șoferul autoturismului pierde controlul volanului și intră pe trotuar unde se aflau trei tineri. Acesta a acroșat acel grup de persoane și a intrat în curtea unei case, rupând o conductă de gaze și revenind apoi pe carosabil, scrie Dorohoi News.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje de pompieri, poliție, SMURD, poliție locală, ambulanță și o echipă operativă din cadrul EON care a sistat scurgerea de gaze. Pompierii au asigurat zona și au îndepărtat pericolul unei posibile explozii, ambulanța a preluat trei victime, iar polițiștii au început cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului.

Potrivit polițiștilor, șoferul care a produs accidentul a fugit de la fața locului și acum se efectuează cercetări pentru identificare acestuia. Acesta riscă să fie cercetat pentru părăsirea locului accidentului, vătămare corporală din culpă și distrugere, cercetări efectuate la plângerea prealabilă a reprezentanților de la EON.

"La noi au sosit trei persoane, un băiat de 18 ani cu traumatism de umăr cu fractură de claviculă care a fost trimis la Botoșani pentru îngrijiri medicale de specialitate și două fete, una cu plăgi escoriate la regiunea frontală, care a fost suturată și i s-au îndepărtat câteva cioburi de sticlă, iar cealaltă care avea câteva escoriații minore", a declarat pentru Dorohoi News, dr. Vamvu Emilian, directorul Spitalului Municipal Dorohoi.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
123

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
887

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
417

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...