Un nou zbor inaugurat pe aeroportul de la Salcea: Suceava-Bruxelles, capitala Uniunii Europene

Un nou zbor inaugurat pe aeroportul de la Salcea: Suceava-Bruxelles, capitala Uniunii Europene

   Sursa foto: Informațiata

Un nou zbor a fost inaugurat vineri dimineață pe ruta Suceava-Bruxelles, primul avion pe această rută fiind întâmpinată pe Aeroportul Suceava cu tunuri de apă.

Operatorul cursei aeriene este TUI Fly Belgium, care face parte din TUI Group – cu sediul în Germania, cel mai mare operator de turism din lume.

Președintele Consiliului Județean Suceava – Gheorghe Flutur și comandantul Aeroportului Suceava – Ioan Măriuța au participat la inaugurarea acest zbor, mai ales în condițiile în care este vorba despre o cursă aeriană care face legătura cu capitala Uniunii Europene.

„De mult ne luptăm pentru ca acest lucru să se întâmple. Astăzi se întâmplă. Mă bucur foarte mult că a venit această companie care operează în România doar pe Suceava în momentul de față. Mulțumesc comunității sucevene de la Bruxelles. Am fost cu câțiva ani în urmă la ei, i-am rugat să se mobilizeze pentru a avea curse de Bruxelles, să-i mulțumesc primarului Miron de la Bosanci pentru că și el a luptat foarte mult pentru asta”, a explicat Gheorghe Flutur, citat de Informațiata.ro.

 

Spune-ne opinia ta