Un mopedist a scapat teafar din accident, dar a ajuns la spital cu rani provocate de un ciocan!

Un mopedist a scapat teafar din accident, dar a ajuns la spital cu rani provocate de un ciocan!
Scandal în plină stradă, după ce un autoturism a lovit din spate un mopedist care se pregătea să oprească pe marginea drumului. Chiar dacă tânărul care se afla pe moped a scăpat teafăr în urma impactului, el a ajuns la spital din cauza rănilor suferite în urma loviturilor primite în timpul conflictului izbucnit ulterior.

Atât mopedistul, cât şi pasagerul implicat în scandal se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Totodată, chiar dacă mopedistul a fost rănit după impactul dintre cele două vehicule, şoferul autoturismului va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă. 

Joi după-amiază, în jurul orei 17.35, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe D.E. 58, în comuna Vlădeni, judeţul Botoşani, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti.

Primele cercetări efectuate de poliţişti au stabilit faptul că la data menţionata, în jurul orei 17.30, în timp ce conducea autoturismul marca Renault, pe DE 58, pe relaţia Suceava-Botoşani, R. PETRU-ALEXANDRU, de 21 ani, din comuna Blândeşti, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de mopedul First Bike condus de N. IONUŢ, de 26 de ani, din municipiul Botoşani, care circula în faţa autoturismului şi care a redus viteza pentru a opri pe partea dreaptă a drumului, împrejurări iîn care autoturismul a lovit mopedul în partea din spate.

După impactul dintre vehicule, între conducătorul mopedului si cel al autoturismului, care era însoţit de pasagerul B. DUMITRU, de 48 de ani, din municipiul Botoşani, a izbucnit un conflict, în urma căruia N. IONUŢ şi B. DUMITRU şi-au aplicat lovituri reciproc, B. DUMITRU folosindu-se şi de un ciocan.

N. IONUŢ a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a refuzat însă internarea şi îngrijirile medicale. Conducătorul mopedului purta cască de protecţie, iar în urma cercetărilor efectuate s-a constatat că vătămarea corporală suferită de acesta a rezultat în urma loviturilor primite în timpul conflictului cu B. DUMITRU.

Conducătorul autoturismului nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în timp ce N. IONUŢ avea o concentraţie de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pasagerul B. DUMITRU avea o concentraţie de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, valori indicate de testarea cu aparat etilotest.

Conform informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Politie Judetean Botosani, în cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă faţa de R. PETRU ALEXANDRU şi lovire sau alte violenţe faţă de B. DUMITRU, urmând a se propune soluţie procedurală.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
122

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
475

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
186

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...