Boschetar omorat in bataie de o alta persoana fara adapost!

Boschetar omorat in bataie de o alta persoana fara adapost!
O crima oribilă s-a petrecut în urmă cu aproape o săptămână, atât victima, cât şi agresorul care i-a aplicat loviturile cauzatoare de moarte fiind din randul persoanelor fără adăpost! Cadavrul a fost găsit câteva zile mai târziu, in incinta fostelor ateliere ale Liceului Agroindustrial Botosani. 
 
În seara de 4 august, în jurul orei 22.35, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că incinta fostelor ateliere Dochia aparţinând Liceului Agroindustrial, de pe Aleea Griviţa din municipiul Botoşani, se află cadavrul unei persoane de sex masculin.

În urma efectuării cercetării la faţa locului, s-a stabilit că persoana decedată se numeşte U. Emanuel-Marian, de 36 de ani, din municipiul Botoşani, acesta făcând parte din mediul persoanelor fără adăpost.

La examinarea externă a cadavrului s-a constatat că acesta prezintă multiple leziuni la nivelul feţei şi al membrului superior stâng. Întrucât în cauză au existat suspiciuni cu privire la faptul că persoana decedată a fost victima unei agresiuni, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, poliţiştii continuând cercetările sub coordonarea procurorului, informeaza un comunicat al IPJ Botosani.

Totodată, în cauză s-a dispus efectuarea necropsiei cadavrului, concluziile medico-legale arătând că leziunile s-au putut produce prin lovire cu mijloace contondente, moartea persoanei fiind violentă şi datorându-se insuficienţei cardio-respiratorii acute ca urmare a unui hematom subdural emisfer, în cadrul unui traumatism cranio-facial.

Continuarea cercetărilor a condus la identificarea lui H. IOAN, de 32 ani, din municipiul Botoşani (făcând de asemenea parte din mediul persoanelor fără adăpost, despre care s-a stabilit că în ziua de 1 august, în jurul orei 15.00, s-a deplasat împreună cu G. Vasile la atelierele Dochia, aparţinând Liceului Agroindustrial.

Aici, pe fondul unui conflict spontan, l-a lovit în mod repetat cu pumnii şi picioarele pe U. Emanuel-Marian, cauzându-i acestuia leziuni ce i-au provocat decesul.

Faţă de H. IOAN s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
144

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
523

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
213

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...