Un ciclon violent traversează România: Meteorologii anunță ploi torențiale, lapoviță și ninsori

O zonă de presiune scăzută în altitudine va traversa România dinspre vest spre est, afectând și județul Botoșani.

Un ciclon violent traversează România: Meteorologii anunță ploi torențiale, lapoviță și ninsori

   Foto: 24news

Un ciclon violent va lovi România, anunță Administrația Națională de Meteorologie, precizând că ploi puternice vor cuprinde întreaga țară.

Vremea se va răci, începând de miercuri, 8 noiembrie. În jumătatea nordică a țării, iar local și în sud, răcirea va fi însoțită de ploi slabe sau moderate, iar în zonele înalte de munte vor fi și precipitații mixte, potrivit stiripesurse.ro.

O zonă de presiune scăzută în altitudine va traversa România dinspre vest, începând cu noaptea dintre marți și miercuri, 8 noiembrie. Aceasta va aduce o răcire bruscă a vremii, dar și ploi moderate cantitativ în unele regiuni.

La Botoșani, astăzi maxima zilei se situează în jurul valorii de 14°. Vântul va sufla cu 9 km/h dinspre NV, cu rafale de 28 km/h, iar șansele de precipitații sunt de aproximativ 55%.

La noapte, minima va fi de 5°, iar vântul va sufla cu 19 km/h dinspre NV, cu rafale de 44 km/h. Șansele de precipitații sunt de aproximativ 60%.

Mâine, 9 noiembrie 2023, cerul va fi parțial însorit la Botoșani, cu o maximă a zile de 14°. Vântul va sufla cu 11 km/h dinspre VSV, cu rafale de 33 km/h, șansele de precipitații fiind spre 0%.

Mâine noapte, la Botoșani, minima se va situa la o valoare apropiată limitei înghețului, de 1°, iar vântul va bate cu 11 km/h dinspre SE, șansele de precipitații, fiind, de asemenea, spre 0%, potrivit vremea.ido.ro.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
143

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
143

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
35

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...