Un botoşănean a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava după ce şi-a băgat o sticlă în anus

Un botoşănean a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava după ce şi-a băgat o sticlă în anus
Un caz cu adevărat delicat a ajuns în atenţia medicilor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, în weekendul ce tocmai a trecut.
 
Extrem de jenat, după ce a realizat că nu mai exista o altă soluţie, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Botoşani, a cerut ajutorul medicilor pentru a-i scoate din anus o sticlă de 500 de ml. Pacientul nu a apelat serviciul unic de urgenţă 112, ci a preferat să se prezinte singur la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) unde, după ce a solicitat paznicului informaţii despre locaţia UPU, i-a povestit acestuia că şi-a introdus obiectul străin în timp ce urmărea filme pentru adulţi.
 
Bărbatul a fost consultat de medicii urgentişti, care l-au transferat la laboratorul de radiologie pentru a i se efectua o radiografie, pentru ca mai apoi să fie preluat de medicii Secţiei de Chirurgie, unde a fost dus în sala de operaţii pentru a realizarea intervenţiei chirurgicale în vederea extragerii corpului străin.
 
Potrivit dr. Tiberiu Brădăţan, purtător de cuvânt în cadrul SJU Suceava, "după ce și-a dat seama că sticla i-a rămas blocată în anus, bărbatul s-a prezentat la spital, unde le-a povestit medicilor situația. S-a intervenit chirurgical, s-a extras corpul străin, iar pacientul se află într-o stare bună, se recuperează. În prezent, pacientul este internat în Secţia de chirurgie a spitalului şi, probabil, perioada de spitalizare va mai dura câteva zile". Acesta a declarat că astfel de cazuri au ajuns în atenţia medicilor urgentişti suceveni extrem de rar.
 
"Cazuri asemănătoare care au ajuns la UPU Suceava au fost puţine, pot fi numărate pe degetele unei singuri mâini", a mai declarat Brădăţan.
 
Trage ponoasele gestului său aberant
 

Pe cât de penibilă, pe atât de complicată este situaţia botoşăneanului de 46 de ani, acesta prezentând fisuri anale grave cauzate de dilataţia mare a anusului. Cu toate că urmările gestului botoşăneanului nu sunt deloc puţine şi uşor de suportat, acesta se poate considera norocos că sticla nu s-a spart.
 
"Urmările unui astfel de gest pot fi foarte grave şi pot pune în pericol viaţa celui care încearcă astfel de experienţe. Dacă sticla s-ar fi spart, cioburile i-ar fi provocat leziuni foarte serioase celui în cauză", a mai afirmat dr. Brădăţan.

Sursa monitorulsv.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
267

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
316

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
251

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...