Adrian Năstase nu a ajuns aseară la reşedinţa din strada Zambaccian

Adrian Năstase nu a ajuns aseară la reşedinţa din strada Zambaccian
Fostul premier Adrian Năstase, care s-a oprit, după eliberarea din închisoare, la o clinică medicală privată pentru a fi supus unor investigaţii medicale, nu a ajuns, luni seară, la reşedinţa din strada Zambaccian.

Năstase, pentru care a instanţa a dispus eliberarea condiţionată, a părăsit, luni, Penitenciarul Jilava, fiind aşteptat la ieşire de fiul său cel mare, Andrei, de alţi apropiaţi şi de bodyguarzi, scrie Gandul.
 
La ieşire el i-a rugat pe jurnaliştii prezenţi să nu se împingă, pentru a nu se lovi. El a fost întrebat ce va face în perioada următoare şi a răspuns: "Ne vedem peste câteva zile şi vorbim mai mult".
 
Întrebat dacă va mai intra în politică, Năstase a răspuns: "E o întrebare dificilă, nu ştiu să vă răspund acum".
 
Năstase a ieşit din închisoare la ora 18.00 şi a plecat cu un autoturism al familiei. El s-a oprit la o clinică medicală privată din Sectorul 1 al Capitalei, din apropierea Pieţei Victoriei, în jurul orei 18.45.
 
În jurul orei 21.00, fiul cel mare al lui Adrian Năstase, Andrei, a declarat, că tatăl său a fost supus unor investigaţii medicale şi este bine, el adăugând: "Aşteptăm să vedem dacă va rămâne peste noapte".
 
"Tata este bine. Am vrut să facem nişte investigaţii, ca să ne asigurăm că nu sunt probleme. Aşteptăm să vedem dacă va rămâne peste noapte", a spus Andrei Năstase, care a adăuga că peste "o oră, o oră şi jumătate" vor fi cunoscute rezultatele analizelor.
 
Întrebat dacă problemele cardiace ale lui Adrian Năstase îngrijorează familia, fiul cel mare al fostului premier a răspuns: "Cel mai mult".
 
Andrei Năstase a mai spus că investigaţiile făcute la clinică au fost "de tiroidă, sânge şi de multe alte lucruri".
 
Legat de posibilitatea ca tatăl său să rămână internat, Andrei Năstase a spus: "Cred că o să plecăm".
 
Fiul cel mare al fostului premier a arătat, cu acelaşi prilej, că Adrian Năstase spunea familiei, din închisoare, că "e bine", însă ulterior au convenit că cel mai bine este să facă analizele respective.
 
  Andrei Năstase nu a revenit, luni seară, cu declaraţii. De asemenea, Adrian Năstase nu a ajuns, luni seară, la reşedinţa sa din strada Zambaccian.

Năstase a fost eliberat din Penitenciarul Jilava după ce Tribunalul Bucureşti a respins, luni, recursul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
395

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
540

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
653

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...