Un angajat Eltrans a imobilizat un hot care talharise o tanara!

Un angajat Eltrans a imobilizat un hot care talharise o tanara!
Gestul angajatului Eltrans, care nu a ramas impasibil observand cum o tanara de 17 ani este lovita si talharita, a dus la prinderea unui hot si retinerea acestuia, in vederea arestarii preventive. Incidentul s-a produs noaptea trecuta, barbatul aflandu-se in zona in interes de serviciu. 

În seara de 27 octombrie 2010, în jurul orei 23.45, în timp ce se afla în zona intersecţiei dintre străzile Calea Naţională cu Octav Onicescu din municipiul Botoşani, S. Alice, de 17 ani, din municipiu, a fost acostată de un tânăr necunoscut, care a lovit-o de mai multe ori cu pumnul în zona capului şi a feţei, deposedând-o de poşeta pe care o avea asupra sa şi în care avea bani şi bunuri.

După comiterea faptei agresorul a plecat în fugă, fiind reţinut însă la aproximativ 100 metri de locul comiterii faptei de către M. Sandu, lucrător electrician la SC Eltrans SA Botoşani, care efectua lucrări de reparaţii la linia de tramvai din zona intersecţiei menţionate şi care a observat cele întâmplate.

La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliţişti, care l-a identificat pe agresor în persoana lui S. Vasile, de 17 ani, din comuna Prăjeni, judeţul Botoşani, faţă de acesta întocmindu-se acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

"Tânărul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea luării faţă de acesta a măsurii procesuale a arestării preventive pentru o perioadă de 19 de zile", a declarat inspector pr. daniela Darea, din cadrul IPJ Botosani. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
1

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
26

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
35

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...