Discutii aprinse intre primar si consilierii locali, pe seama firmei HSR!

Discutii aprinse intre primar si consilierii locali, pe seama firmei HSR!
FLUTUR: "Va indemn sa gasiti o alta solutie, intr-un cadru legal, sa reziliem contractul cu HSR daca se doreste acest lucru".

Sedinta de Consiliu Local de astazi, care se desfasoara la aceasta ora, a debutat cu discutii aprinse, consilierii PSD solicitand insistent ca primarul Catalin Flutur sa ia masuri vizavi de activitatea firmei de blocat-ridicat masini. Solicitarea social-democratilor l-a determinat pe Catalin Flutur sa faca precizari, acuzandu-i la randul lui pe consilierii locali ca au votat, la timpul potrivit, pentru infiintarea acestei firme.

"Vreau sa lamuresc niste lucruri pentru ca observ ca activitatea de blocare-ridicare a masinilor suscita foarte multe discutii printre consilierii locali. Vreau sa va reamintesc ca acum patru ani am fost intrebati de ce nu promovam programul de gestionare a parcarilor ilegale din municipiu. Dvs. ati hotarat ca o firma sa se ocupe de aceste servicii, si nu o societate a CL. Niciunul dintre consilieri nu a votat impotriva acestei hotarari. Mi se pare curios ca acum sunt consilieri care se intreaba ce scrie in contract. Nu mi se pare firesc ca cei care au lucrat la aceasta hotarare sa isi puna intrebari retorice vizavi de aceasta hotarare. Noi ne delimitam foarte clar si foarte ferm de abuzurile pe care le face HSR. Va indemn sa gasiti o alta solutie, intr-un cadru legal, sa reziliem contractul cu HSR daca se doreste acest lucru.

Consilierul Gheorghe Vazdoaga a intervenit, mentionand ca nu a fost contestata hotararea CL. "Eu nu imi amintesc sa fie contestata hotararea de CL. Noi contestam cum este aplicata aceasta hotarare".

La randul sau, social-democratul Florentin Petrariu a atacat firma HSR. "Daca o societate comerciala nu isi face treaba trebuie sa o tinem la nesfarsit si sa ii facem favoruri?".

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
39

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
317

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
463

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...