UCL: Atletico a făcut-o pe Chelsea KO chiar pe Stamford Bridge, scor 3-1! - VIDEO

UCL: Atletico a făcut-o pe Chelsea KO chiar pe Stamford Bridge, scor 3-1! - VIDEO

   Reuters

După 0-0 la Madrid, Atletico Madrid a învins-o pe Chelsea chiar pe Stamford Bridge, scor 3-1, deşi londonezii reuşiseră să deschidă scorul. Elevii lui Diego Simeone au revenit şi s-au calificat în finala UEFA Champions League.

Torres a deschis scorul în minutul 36, dar pînă la pauză Adrian a egalat, iar în a doua repriză jucătorii lui Jose Mourinho erau obligaţi să atace. Nu a fost aşa şi tot madrilenii au fost cei care au controlat jocul.

Diego Costa în minutul 60 din penalty şi Arda Turan au mai punctat şi au stabilit scorul final, 3-1, care o trimite pe Atletico în finala de la Lisabona de pe 24 mai.

In finala spaniolii vor juca impotriva celor de la Real Madrid si este prima finala din istoria Champions League intre doua echipe din acelasi oras.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...