Ucigașul Mariei a fost prins după o mobilizare exemplară a forțelor de ordine, au fost trase și focuri de armă! (foto, video)

Maria, fetiţă de doar opt ani, a fost găsită moartă la câteva ore după ce a fost dată dispărută. Viaţa copilei a fost curmată brusc chiar de unchiul ei, la care fusese în vizită.

Ucigașul Mariei a fost prins după o mobilizare exemplară a forțelor de ordine, au fost trase și focuri de armă! (foto, video)

Potrivit polițiștilor, bărbatul a fost zărit de oamenii legii în timp ce se îndrepta către locuință, în vegetația din apropierea casei.

Pentru prinderea sa au fost executate și două focuri de armă în plan vertical, dar fără să fie înregistrate victime sau alte pagube.

În urmă cu puțin timp bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat și prins de polițiști. Acesta a fost văzut în timp ce se îndrepta spre locuința sa, în vegetația din apropierea acesteia. A fost localizat de polițiști și s-a pornit în urmărirea sa. În scurt timp a fost prins și imobilizat, au fost executate și două focuri de armă în plan vertical fără a fi înregistrate victime sau alte pagube”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Comisarul șef de poliție Costîn Tudor, șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, a declarat că misiunea a fost una foarte dificilă având în vedere condițiile. Zona în care s-au desfășurat căutările este preponderent cu vegetație uscată.

Dacă îmi permiteți, cu toată vegetația din jurul nostru este foarte dificil, sunt condiții foarte greu de gestionat. Așa cum v-am spus și în intervenția de ieri, pentru asta ne antrenăm și desfășurăm diferite activități specifice și rezultatul s-a văzut astăzi”, a declarat comisar șef de poliție Costîn Tudor, șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Reamintim faptul că, Maria, fetița de 8 ani a fost dată dispărută vineri seară. Copila a plecat la unchiul său, care locuia în apropiere.

Cum nu a mai ajuns acasă, părinţii au devenit îngrijoraţi şi au anunţat poliţiştii. Au început căutările care s-au prelungit până spre miezul nopţii. Într-un final, cel mai sumbru scenariu s-a adeverit: Fetița a fost găsită moartă într-o lizieră de salcâmi.

Citește și...https://stiri.botosani.ro/stiri/eveniment/desfasurare-de-forte-la-albesti-pentru-gasirea-ucigasului-mariei-fetita-de-8-ani-cine-este-principalul-suspect-foto-video.html

https://stiri.botosani.ro/stiri/eveniment/tragedie-copila-de-8-ani-gasita-moarta-intr-o-liziera-de-salcami.html

Vezi foto jos cu bărbatul care i-a luat viața Mariei, copila de 8 ani din comuna Albești. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fost polițist de frontieră obligat să muncească 60 de zile, pe gratis, după ce a amenințat un polițist botoșănean și i-a rupt epoleții!

astăzi, 11:42
404

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat pe inculpatul Petru T., fără antecedente penale, la un an și zece luni de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, refu...

Doliu în familia fostului șef al Poliției Rutiere Botoșani. ”Ai fost un monument de onestitate, educație, bunătate și bun simț!” (Foto)

astăzi, 11:42
2081

Au trăit împreună 40 de ani. Până când ”moartea i-a despărțit”. Despre cea care i-a fost tovarăș de viață la bine și la greu, fostul șef al Poliției Rutiere B...

Patru fraţi din Botoşani, bătuţi cu bestialitate de propriul tată. "Copilul trebuie să aibă frică de părinţi!"

astăzi, 11:42
921

Motivul pedepsei este la fel de halucinant ca fapta în sine - micuţii ar fi spart un geam în timp ce se jucau prin curte. Când tatăl lor s-a întors acasă, beat criţă, copi...