Turcanu joaca la doua capete: negociaza cu conservatorii, dar este multumit si de intelegerea cu PDL!

Turcanu joaca la doua capete: negociaza cu conservatorii, dar este multumit si de intelegerea cu PDL!

FLORIN TURCANU, deputat de Botosani, lider PNL Botosani

Nu lasa pasarea din mana pentru cioara de pe gard! Dupa alianta dintre Partidul National Liberal si Partidul Conservator, incheiata  la nivel national, si la Botosani, presedintele Filialei PNL, Florin Turcanu, vrea sa bata palma cu conservatorii de aici. Asta desi declara ca intelegerea cu PDL, la nivel local, decurge fara probleme!

Turcanu spune ca deja a desemnat persoanele din partid care sa mearga sa poarte discutii cu cei din conducerea PC Botosani si ca nu exclude posibilitatea unei participari comune la alegerile locale. O astfel de decizie ar urma sa fie luata in luna martie.

"Daca domnul Onisa va analiza foarte bine posibilitatea lor individuala in alegeri, cred ca putem discuta si de o participare comuna la alegerile locale, noi avem aceasta disponibilitate. Dar trebuie analizate foarte bine lucrurile si punctual. Eu cred ca pot colabora foarte bine cu Paul Onisa la nivel politic si am informat chiar si pe presedintele Partidului Conservator de la nivel central ca nu imi doresc sa fie schimbata conducerea Filialei PC de la Botosani", a declarat presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu.

Cat despre alte aliante, Florin Turcanu a tinut sa precizeze ca la nivel local, in Consiliul Judetean, liberalii au doar o intelegere punctuala cu cei de la PDL, de care este multumit. Cat despre o eventuala alianta cu PSD, liderul PNL Botosani spune ca nu este neaparat ca ceea ce se intampla la nivel national sa fie pus in aplicare si la nivel local. 

"Indiferent daca la nivel national se va stabili o platforma sau o alianta cu PSD-ul, si din informatiile pe care le am, peste 80% se va intampla acest lucru, nicaieri nu va fi specificat ca Filiala de la Botosani este obligata sa faca intelegerea pe care o dicteaza X sau Y. Noi discutam de viitor, discutam de alegeri parlamentare si de Consiliul Judetean. Atata timp cat eu consider ca intelegerea cu PDL-ul a functionat si va functiona, chiar daca vom fi intr-o alianta cu PSD, nimeni nu ne obliga sa dam mana si in Consiliul Judetean, a precizat Turcanu.

Deputatul spune insa ca este dispus sa se aseze la masa discutiilor cu social-democratii, daca de la nivel central se va cere acest lucru.  

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
13

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
22

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
61

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...