Amisculesei si doi dintre fiii sai, adusi in fata magistratilor!

Amisculesei si doi dintre fiii sai, adusi in fata magistratilor!
Omul de afaceri Dumitru Amisculesei si doi dintre fiii sai, Marius si Andrei, au fost adusi in aceasta dimineata, la ora 3.00, la Tribunalul Botosani, unde un complet format din 3 judecatori urmeaza sa decida daca acestia vor fi arestati pentru o perioada de 29 de zile, la propunerea procurorilor, sau daca vor fi cercetati in stare de libertate. 

Alaturi de familia Amisculesei au mai fost aduse in fata instantei alte trei persoane cercetate in acelasi dosar, dupa ce, in noaptea de joi spre vineri, 12 perosane primisera mandat de retinere pentru 24 de ore.

Pe parcursul intregii zile, mai multi membri ai familiei s-au perindat pe la Tribunal, pana spre miezul noptii. O armata de avocati i-a astepat pe inculpati pe holurile institutiei, procurorii ajungand la Tribunal la jumatate de ora dupa miezul noptii, aducand cu ei teancuri de dosare.

La ora 3.00, 6 din cele 12 persoane retinute - printre care Dumitru Amisculesei si doi dintre fiii sai - au fost prezentate in fata judecatorilor, cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

In urma audierilor si a probelor administrate de procurori, magistratii urmeaza sa hotarasca soarta celor 6 inculpati.


 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
5

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
335

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
368

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...