Tristețe de nedescris pentru familia unui tânăr plecat în Germania: Bogdan Bostan s-a înecat iar familia are nevoie de bani pentru a-l repatria

Tristețe de nedescris pentru familia unui tânăr plecat în Germania: Bogdan Bostan s-a înecat iar familia are nevoie de bani pentru a-l repatria

Tristețe de nedescris pentru familia unui tânăr de la Botoșani. Părinții și rudele încearcă să strângă 3000 de euro pentru repatrierea trupului fiului care s-a stins din viață la finele săptămânii trecute, în Germania.

Originar din Drăgușeni, tânărul de 25 de ani a murit weekendul trecut la Koln, în Germania. În lipsa oricăror oportunități la Botoșani, Bogdan Bostan plecase la muncă în Germania, iar la finele săptămânii trecute a murit înecat după ce s-a dus la scăldat. Condițiile în care acesta a decedat sunt încă neclare.

“Nu sunt pe lumea asta cuvinte pentru a alina durerea părinților lui Bogdan Bostan, a familiei, iubitei, prietenilor la plecarea lui atât de fulgerătoare la numai 25 de ani, în ape tulburi... Peste povara asta grea, e pierderii, se adună și povara repatrierii din Germania. Deloc ieftină. Cel puțin 2.500-3.000 de Euro, din ce știu. Hai să punem mână de la mână, fiecare cât poate, să sprijinim familia (Ghiță Bostan) din Draguseni, jud Botoșani, în aceste momente grele. Nu doar repatrierea costă, mai sunt și alte rânduieli de făcut, tot cu bani... În sat, la magazinul Viorelei Mihalache (zona Mihădean), e o urnă de donații. Puneți/trimiteți acolo cât vă lasă inima, vă rog. Ban pe ban se adună și Bogdan își va putea dormi somnul în pământul pe care a crescut, aproape de părinții săi îndurerați... Cei care vor sa doneze pot sa depună în contul RO14CECEC001946355629411 titular Bostan Bianca. Dumnezeu să-l aibă în pază și condoleanțe familiei!a pus pe o rețea de socializare una din prietenele tânărului.

 

Spune-ne opinia ta