Inconștiență: Alcolemie record la un botoșănean care și-a luat soția de la spital

Inconștiență: Alcolemie record la un botoșănean care și-a luat soția de la spital

Trei maşini de poliţie au oprit în trafic un şofer botoşănean cu alcoolemie record. Incidentul a avut loc sâmbătă la amiază, când bărbatul de 44 de ani, a ieşit din curtea Spitalului Judeţean cu maşina proprie după ce a luat-o pe soţia sa de a spital.

Mai mulţi angajaţi ai unităţii sanitare au observat că acesta abia putea conduce şi au apelat servicul 112. La aproximativ 100 de metri de ieşirea din curtea unităţii sanitare poliţiştii au interceptat maşina şi au tras-o imediat pe dreapta.

Şoferul a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,95 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost imediat urcat într-o maşină de poliţie şi transportat la Urgenţe, pentru a-i fi prelevate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, fiindu-i întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
740

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
241

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
196

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...