Trei victime intr-un accident produs din cauza neatentiei unei soferite!

Trei victime intr-un accident produs din cauza neatentiei unei soferite!
Neatenţia la volan a unei şoferiţe a condus la producerea unui accident rutier soldat cu trei victime, printre care şi o minoră de 13 ani. Conducătoarea auto, care a suferit la rândul ei leziuni, va fi cercetată pentru vătămare corporală din culpă.

În ziua de 14 august 2010, în jurul orei 11.30, în timp ce se deplasa la volanul autoturismului marca Daewoo Matiz pe DN 24 C, din direcţia Iaşi-Ştefăneşti, în afara localităţii Santa Mare, P. MIHAELA-LILIANA, de 43 ani, din municipiul Iaşi, pe fondul neatenţiei în conducere, a pătruns cu roţile din dreapta ale autoturismului pe acostament, moment în care a pierdut controlul volanului, împrejurare în care autoturismul a pătruns pe contrasens, după care s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto cât şi a două pasagere din autoturism, respectiv P. Irina, de 75 ani, şi S. Silvia, de 13 ani, ambele din municipiul Iaşi.

La locul accidentului s-a deplasat un echipaj al ambulanţei din localitatea Truşeşti care a constatat că persoanele implicate în eveniment au suferit politraumatisme, însă acestea au refuzat să fie transportate la Spitalul Judeţean Botoşani, afirmând că se vor prezenta la un spital din municipiul Iaşi pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Faţă de P. MIHAELA-LILIANA au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cauza urmând a fi soluţionată procedural.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
372

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
504

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
624

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...