Cercetat penal pentru ca a vrut sa mituiasca un politist de la Rutiera!

Cercetat penal pentru ca a vrut sa mituiasca un politist de la Rutiera!
A fost oprit pentru că a depăşit limita de viteză, fiind şi beat la volan, însă va fi cercetat pentru dare de mită, întrucât a încercat să îşi "răscumpere" greşelile cu 200 de lei!

În ziua de 14 august 2010, în jurul orei 08.20, poliţiştii din cadrul Biroul Rutier – Poliţia municipiului Botoşani au oprit pe DN29 D, în localitatea Silişcani, comuna Gorbăneşti, autoturismul marca Nissan condus de B. DORIN de 37 ani, din municipiul Braşov, viteza de rulare a autoturismului fiind de 78 km/h.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul  etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

B. DORIN a fost de asemenea condus la Spitalul Judeţean Botoşani în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, lucru refuzat de conducătorul auto.

Faţă de acesta s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul conducătorului auto de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, urmând a se propune soluţie procedurală.

La un moment dat, pe parcursul cercetărilor, B. DORIN i-a oferit agentului de poliţie suma de 200 lei (o bancnotă de 100 lei şi două bancnote de 50 lei), în vederea muşamalizării cauzei.
Poliţistul a raportat situaţia ivită, astfel încât, împreună cu lucrătorii din cadrul D.G.A. - Serviciul Judeţean Anticorupţie Botoşani a fost organizat şi realizat un flagrant, situaţia expusă de poliţist confirmându-se.

Cercetările au fost preluate de către Serviciul Judeţean Anticorupţie Botoşani, B. DORIN fiind cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
261

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
412

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
555

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...