Şase tineri au "terorizat" noaptea trecută zona centrală a municipiului Botoşani

Poliţiştii botoşăneni au pus capăt teribilismului a şase tineri, la scurt timp după ce aceştia au provocat mai multe scandaluri în centrul oraşului.
 
În noaptea de 14 spre 15 august, în jurul orei 0.40, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112 de către personalul de pază al unei discoteci din municipiul Botoşani cu privire la faptul că în incinta localului este în desfăşurare un scandal.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că persoanele implicate au părăsit locul faptei, după ce au provocat distrugeri lovind cu pumnii, picioarele şi aruncând cu pietre în uşa de acces a localului.

Ulterior, în jurul orei 0.45, P. Alexandru, din municipiul Botoşani, apelând numărul unic pentru urgenţe 112 a sesizat faptul că un grup de tineri tulbură liniştea şi ordinea publică, manifestându-se agresiv, în parcarea situată în zona Teatrului "Mihai Eminescu" din municipiul Botoşani.

La scurt timp, în jurul orei 01.10, printr-un nou apel de urgenţă efectuat de B. Mihuţ, din municipiul Botoşani, se solicita intervenţia poliţiştilor pe Aleea G-ral. Gheorghe Avrămescu din municipiu, întrucât un grup de tineri agresivi au blocat în trafic autovehiculul condus de reclamant, autovehicul pe care l-au avariat lovind caroseria cu pumnii şi picioarele.

Sub coordonarea comenzii Poliţiei municipiului Botoşani, poliţiştii angrenaţi în dispozitivul de siguranţă publică au recurs la blocarea şi verificarea complexă a zonei din municipiu în care au fost semnalate evenimentele, ocazie cu care au fost depistaţi, identificaţi şi conduşi la sediul Poliţiei municipiului Botoşani şase tineri, toţi din municipiu, respectiv:
-H. MARIUS –ANDREI, de 23 ani,
-M. OVIDIU-IULIAN, de 26 ani,
-B. ALEXANDRU, de 21 de ani,
-D. CĂTĂLIN, de 22 ani,
-T. SORIN, de 24 de ani şi
-L. GEORGE, de 20 ani.


Faţă de aceştia se derulează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, urmând a se propune soluţie procedurală, informeaza comunicatul IPJ Botosani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
174

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
371

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
512

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...