Mopedist de 16 ani cercetat penal dupa ce a ranit un copil de 4 ani si a fugit de la locul faptei!

Mopedist de 16 ani cercetat penal dupa ce a ranit un copil de 4 ani si a fugit de la locul faptei!
Un adolescent de 16 ani este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi vătămare corporală din culpă, după ce a fost implicat în producerea unui accident rutier, aflându-se şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

"În ziua de 14.08.2010, în jurul orei 20.10, în timp ce conducea mopedul marca GILERA, neînregistrat în circulaţie, pe D.C. 56A, în localitatea Orăşeni Vale, comuna Curteşti, C. ALEXANDRU, de 16 ani, din localitate, surprinde şi accidenteaza uşor pe minorul A. S., de 4 ani, care, lăsat nesupravegheat, s-a angajat în traversarea drumului fără să se asigure", precizeaza inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a copilului, care a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Botoşani unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat.

După producerea accidentului conducătorul mopedului a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind depistat la scurt timp la o stână de animale, în localitatea Orăşeni Vale.

C. ALEXANDRU a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, cauza urmând a fi soluţionată procedural.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
11

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
347

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
377

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...