Trei victime in urma unui accident provocat de o soferita din Saveni!

Trei victime in urma unui accident provocat de o soferita din Saveni!
Lipsa de experienta la volan a unei tinere de 24 de ani a condus la producerea unui accident rutier soldat cu trei victime!

Oamenii legii au stabilit, in urma cercetarilor, ca soferita s-a angajat neregulamentar intr-o depasire, in final oprindu-se cu masina intr-un copac de pe marginea drumului.

Politistii au fost informati ieri, in jurul orei 13.50, ca pe DN 29, la iesirea din orasul Saveni, catre municipiul Botosani, s-a produs un accident de circulatie soldat cu victime omenesti.

La fata locului s-a deplasat de urgenta o echipa operativa din cadrul Politiei orasului Saveni.

"Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca, in timp ce conducatoarea auto B. Ana-Maria, de 24 de ani, din orasul Saveni, conducea un autoturism pe DN 29, din directia Saveni catre Botosani, pe un sector de drum in rampa, inainte de o curba la dreapta, s-a angajat neregulamentar in depasirea unui autoturism condus de S. Mihai, din judetul Suceava, imprejurare in care, incalcand marcajul longitudinal continuu, a patruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din sensul opus, fiind condus de catre H. Bogdan, de 19 ani, din orasul Saveni, judetul Botosani", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

In urma coliziunii, autoturismul condus de B. Ana-Maria a ricosat intr-un copac de pe marginea dreapta a drumului. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a conducatoarei auto B. Ana-Maria, a Marianei B., de 40 de ani, din orasul Saveni, pasagera pe bancheta din spate a autoturismului condus de catre tanara de 24 de ani, precum si a conducatorului auto H. Bogdan, toti fiind transportati la Spilalul orasenesc Saveni pentru acordarea de ingrijiri medicale.

In urma testarii cu aparatul etilotest s-a stabilit ca in momentul producerii accidentului niciunul dintre conducatorii auto nu se aflau sub influenta alcoolului. Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca accidentul s-a produs din culpa exclusiva a conducatoareai auto care s-a angajat neregulamentar in depasire.

"Fata de aceasta se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, cauza urmand a fi solutionata procedural in functie de pozitia procesuala a victimei si de numarul de zile de ingrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor ce le-au fost produse", a completat comisar Manuela Ieremie.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
11

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
21

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
53

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...