Femeia care facea legea in Stefanesti, arestata preventiv pentru 29 de zile!

Femeia care facea legea in Stefanesti, arestata preventiv pentru 29 de zile!
Femeia care a speriat o intreaga comunitate prin desele acte de violenta a fost ieri arestata preventiv, la propunerea politistilor.

Parchetul de pe langa Judecatoria Saveni a sesizat instanta de judecata, care a dispus arestarea preventiva pentru o durata de 29 zile a numitei C. Cristina, de 31 de ani, din satul Bobulesti, orasul Stefanesti, judetul Botosani, cercetata sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala, amenintare si port fara drept in locuri publice a unor obiecte fabricate sau confectionate anume pentru taiere, impungere sau lovire.

"Palmaresul" femeii este unul iesit din comun, ea fiind in atentia oamenilor legii de mai multa vreme.

Astfel, in sarcina suspectei s-a retinut faptul ca, in ziua de 2 mai 2009, in jurul orei 13.30, a iesit din curtea sa pe DC 24C din localitatea Bobulesti, inarmata cu un topor pe care il agita deasupra capului, cu ajutorul caruia l-a amenintat cu acte de violenta pe consateanul sau A. Florin, inducandu-i astfel o stare de temere.

"Anterior, in ziua de 19 mai a.c., jurul orei 16.00, in timp ce se afla pe drumul public din fata locuintei sale, pe fondul unui conflict spontan si a consumului de alcool, a lovit-o cu pumnii, l-a muscat si apoi l-a lovit cu sapa peste mana stanga pe P. Adrian, cauzandu-i leziuni care necesita pentru vindecare 54-55 zile de ingrijiri medicale", a precizat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

La toate acestea se adauga faptul ca, in urma cu doua zile, C. Gheorghe, de 39 de ani, din localitatea Bobulesti, oras Stefanesti, judetul Botosani, a sesizat politistilor din comuna ca, in timp ce se afla la domiciliul concubinei sale C. Cristina, de 31 de ani, din localitatea Bobulesti, a fost injunghiat de catre aceasta cu un cutit in piciorul drept.

In baza mandatului de arestare preventiva emis de Judecatoria Saveni, suspecta a fost incarcerata in Arestul IPJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 07:56
78

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
404

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
837

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...