Culmea furtului in vremuri de criza!

Culmea furtului in vremuri de criza!
Un hot a patruns intr-o locuinta de pe strada Savenilor, din Botosani, de unde a furat un aparat de fotografiat, o pereche de cercei si... o moneda de 50 eurocenti!

Pentru isprava lui, hotul va fi acum cercetat penal pentru furt calificat!

"In cursul zilei de ieri, ora 13.50, printr-un apel de urgenta, S. Adrian, de 47 de ani, din municipiul Botosani, a solicitat interventia politistilor sesizand ca a retinut o persoana necunoscuta care, prin fortarea unui geam din tamplarie PVC, a patruns intr-o locuinta de pe strada Savenilor, aflata in grija sa", a mentionat comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Politistii deplasati de urgenta la fata locului au identificat suspectul in persoana numitului A. Necula, de 35 de ani, din comuna Dingeni, judetul Botosani, asupra caruia a fost identificat un aparat de fotografiat marca Olimpia, o pereche de cercei si o moneda de 50 eurocenti, bunuri pe care le-a sustras din acea locuinta.

Fata de suspect au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
71

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
254

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
569

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...