Scandal la poarta Cimitirului Pacea!

Scandal la poarta Cimitirului Pacea!
Dupa ce au fost cinstiti eroii, iar oficialitatile botosanene au parasit in tromba zona, Cimitirul Pacea a ramas in stapanirea scandalagiilor!

Ieri la amiaza, la ora 14.15, printr-un apel de urgenta, o persoana necunoscuta a sesizat ca la intrarea in Cimitirul Pacea din municipiul Botosani are loc un scandal.

"Patrula de siguranta publica deplasata de urgenta la fata locului a constatat ca cele sesizate se confirma, fiind identificat numitul C. Ioan, de 33 de ani, din satul Cerchejeni, comuna Blindesti, judetul Botosani, care a declarat faptul ca a fost agresat de catre H. Gheorghita, de 32 de ani, din comuna Vorona, judetul Botosani, care domiciliaza fara forme legale in municipiul Botosani", precizeaza comisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant la IPJ Botosani.

Primele cercetari efectuate au stabilit ca, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, fara vreun motiv anume, suspectul a lovit victima cu pumnii si picioarele, imprejurare in care a si amenintat-o cu un cutit.

Fata de suspect au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de port fara drept de obiect taietor in loc public, cauza urmand a fi solutionata procedural si in functie de pozitia procesuala a victimei si de numarul de zile de ingrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor ce i-au fost produse, se arata in comunicatul IPJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carol, copilul din Botoșani care cucerește scena și ringul de dans! (Video)

astăzi, 11:04
7

În cadrul Top Child Performance, Carol este propus la Premiul special pentru cea mai frumoasă evoluție în muzică ușoară și performanță în dans sportiv.Ieremciuc Carol And...

Oțelul Galați - FC Botoșani, astăzi de la ora 21:30

astăzi, 10:08
120

Oțelul Galați și FC Botoșani se întâlnesc în această seară în ultima etapă a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Oțelul!Oțelul Gal...

Controale la Zilele Orașului, amenzi de peste 120.000 de lei aplicate sâmbătă la Cornișa! (Foto)

astăzi, 09:59
80

Sâmbătă, 11 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu specialiști din cadrul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Sigur...