Elena Basescu ar fi de acord cu legalizarea marijuanei

Elena Basescu ar fi de acord cu legalizarea marijuanei

Elena Basescu: Inseamna ca sunt si eu o intelectuala!

Fiica cea mică a şefului statului, Elena Băsescu, candidat independent pentru PE, a declarat, joi, la Antena 2, răspunzând unei întrebări, că, din postura de parlamantar european, probail că va fi de acord cu legalizarea drogurilor uşoare, cum ar fi marijuana.

Ea a fost întrebată, la emisiunea "Vorbe grele", în legătură cu "câteva teme de dezbatere aprigă în Parlamentul European", respectiv legalizarea drogurilor uşoare, care a stârnit o dezbatere aprinsă, şi sinuciderea asistată în cazul celor care sunt bolnavi incurabili şi în numele cărora îşi dau acordul familiile.

Elena Băsescu a răspuns că, atât timp cât ea nu este nici parlamentar european, bănuieşte că poziţia sa va fi şi cea a grupului PPE.

Întrebată care este părerea sa personală, ea a menţionat că a fost la studii în SUA un an şi că "în campusurile din America aceste droguri uşoare, marijuana, erau legale".

La instenţele realizatorului de a-şi spune opinia personală pe acest subiect înainte de a deveni parlamentar european, Elena Băsescu a răspuns: "Eu nu fumez, nu beau cafea, e ceva atât de delicat să-mi dau eu cu părerea despre aşa ceva... atâta vreme cât nu-mi dau seama ce gust are o ţigară. Dar dacă unele ţări ca Olanda şi ca America aceste droguri sunt permise, marijuana, pentru că am înţeles că nu dau dependenţă... nu e vorba de ecstasy care am înţeles că-ţi afectează celulele nervoase, şi de cocaină. Se refereau la marijuana. La iarbă. Probabil că voi fi de acord cu această iniţiativă".

Nu va fi de acord cu sinuciderea asistată!

"Mi se pare că atât timp cât Dumnezeu ţi-a dat viaţă trebuie să profiţi de asta. E un lucru cu care eu nu sunt de acord. Ţi-am spus părerea mea personală. Nu ştiu părerea grupului popular european", a afirmat Elena Băsescu.

În aceeaşi emisiune, Elena Băsescu spune că se consideră o intelectuală pentru că a terminat o facultate, a făcut un master, o să facă un doctorat.

"Înseamnă că sunt şi eu o intelectuală", a spus Elena Băsescu.

 Sursa: Mediafax

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
333

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
355

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
214

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...