Trei români au ridicat sala în picioare la "Britain`s Got Talent" din Marea Britanie VIDEO

Trupa OK WorldWide, din care fac parte românii MoStef (Ştefan Mihalache), baNNutZ (Bogdan Pascal) şi Laur (Karbula Lorand), a făcut senzaţie în show-ul "Britain's Got Talent", difuzat sâmbătă seară, la ITV.

Cei trei, alături de colegul lor de trupă DIGIT (Thomas Bell), au urcat pe scenă sâmbătă seară, în faţa juriului din care face parte şi celebra vedetă TV Simon Cowell, cel care a şi creat formatul de televiziune difuzat în prezent la nivel internaţional, inclusiv în România, sub titlul "Românii au talent".

Thomas Bell, din Essex, a fost cel care a răspuns întrebărilor adresate de Simon Cowell, spunându-i acestuia că cei trei colegi ai săi sunt din ROMÂNIA.

Cei patru băieţi au oferit apoi un număr de dans, presărat cu elemente de gimnastică şi acrobaţie, ce a fost foarte apreciat de juriu, care i-a recompensat cu patru de "Da.

Trupa va merge mai departe în competiţia "Britain's Got Talent".

MoStef, baNNutZ şi Laur sunt trei tineri din România, care trăiesc în Marea Britanie şi care au ca pasiune comună dansul. MoStef a susţinut până în prezent numeroase reprezentaţii artistice în ţări precum Grecia, Italia, Olanda, Franţa, Austria, Spania, Marea Britanie şi România.

Pe de altă parte, baNNutZ are 19 ani şi practică mai multe tipuri de dans şi sport din anul 2007. La rândul său, Laur este un tânăr din Tecuci, pasionat de dans şi divertisment.

Cel de-al nouălea sezon al emisiunii "Britain's Got Talent" a debutat la postul britanic ITV pe 11 aprilie. Semifinaliştii au fost aleşi pe 8 martie.

Juriul acestui sezon este format din producătorul de televiziune Simon Cowell, actriţa şi cântăreaţa Amanda Holden, cântăreaţa Alesha Dixon şi actorul David Walliams. Ziarul Romanesc

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

20.000 de lei amendă! Botoșăneanca a rămas și fără marfa de contrabandă!

astăzi, 15:39

Depistată de jandarmi în zona bazarului din municipiul Botoșani în timp ce avea asupra sa 200 de pachete de țigări de contrabandă, o femeie a fost amendată în această după-am...

PSD: Ziua Educației marcată într-un mod inedit de femeile social-democrate din Botoșani (Foto)

astăzi, 15:28

Astfel, au avut loc două întâlniri, la Darabani și în municipiul reședință de județ, moderate de inspectorul școlar Galia Hrimiuc și inspectorul școlar general adjunct Crist...

BARIERA la punctele de trecere a frontierei de la Stânca-Costești, Racovăț și Rădăuți-Prut! (Vdeo)

astăzi, 14:18

Astăzi, în intervalul orar 8.00-13.00, la nivelul punctelor de trecere a frontierei Stânca-Costești, Racovăț și Rădăuți-Prut de la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliției d...