Trei elevi retinuti pentru 24 de ore, dupa ce au talharit un tanar pe strada!

Trei elevi de la unităţi şcolare din municipiul Botoşani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzaţi de tâlhărie.

În data de 20 februarie 2012, G. Dan, de 24 de ani, din municipiul Botoșani a sesizat faptul că în noaptea de 18/19 februarie 2012, în jurul orei 00.30, în timp ce se deplasa pe o alee din parcul Mihai Eminescu a fost lovit de trei persoane necunoscute, împrejurare în care i-a fost sustras un telefon mobil şi suma de 200 lei, prejudiciul cauzat fiind de 1.200 lei.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, autorii faptei au fost identificaţi în persoana numiţilor B.M.I., de 17 ani, din satul Bătrîneşti, comuna Gorbăneşti, M.M., de 17 ani, din satul Socrujeni, comuna Gorbăneşti, și U.V., de 18 ani, din comuna Gorbăneşti, toţi elevi la unităţi şcolare din municipiul Botoşani.

La data de 23.02.2012, cei trei au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore în Arestul I.P.J Botoşani, pentru comiterea infracţiunii de "tâlhărie", urmând ca astăzi să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de arestare preventivă.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un elev din Botoșani medaliat la Olimpiada Internațională de Astronomie din Nepal alături de alți copii din întreaga țară! (Foto)

astăzi, 12:18

Lotul României se întoarce cu un palmares bogat de la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică pentru Juniori, din Kathmandu, Nepal, din perioada 3-10 octombrie. Elevii...

Încep lucrările de modernizare și reabilitare a Maternității Botoșani! (Foto)

astăzi, 12:02

Președintele Consiliului Județean Botoșani a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru reabilitarea termică și modernizarea Maternității din Botoșani. Lucrările vor fi realizat...

El este Marian, tânărul din Botoșani, crescut la casa de copii și care are de plătit 1,54 milioane de lei la Fisc. Ce spun avocații!

astăzi, 11:43

Chiar la casa de copii, locul unde se presupune că era ocrotit de lege, a fost păcălit de un bărbat și ajuns acum, la ani distanță, să aibă de plată o avere către ANAF. A aflat vestea-...