Trei comune vor primi cantitatea de zahar si faina ramasa de la muncipiul Botosani!

Pana la data de 1 martie beneficiarii de zahar si faina de la Uniunea Europeana mai puteau ridica produsele, acesta fiind un termen limita anuntat de Primaria Botosani.

Persoanele care nu s-au prezentat pana la aceasta data au pierdut dreptul de a mai putea primi zaharul si faina care li se cuvenea, intrucat cantitatile ramase vor fi redistribuite celor trei comune care au solicitat o suplimentare cu aceste produse.

Astfel ca, din suplimentarea de 47 tone de faina si 38 tone de zahar pentru muncipiul Botosani, au ramas pe stoc 24 tone de faina si 12 tone de zahar.

"Initial am acordat muncipiului Botosani 73 tone de zahar si 177 tone de faina, si apoi am facut acea suplimentare, din care a ramas aceasta cantitate pe care o vom da la trei comune, de unde avem cereri, respectiv de la Pomarla pentru 587 persoane, George Enescu - 989 de persoane si Cristinesti pentru 1427 persoane. Anul trecut cantitatile ramase au putut fi date la institutii, la centre de batrani, pentru persoane cu dizabilitati, dar anul acesta nu a mai fost voie sa se dea asa", a spus Vasile Banzar, directorul executiv al Consiliului Judetean Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
337

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
482

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
605

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...