Nouă saci plini cu tigari, dar si alte 500 de pachete, confiscati de politistii de frontiera!

Nouă saci plini cu tigari, dar si alte 500 de pachete, confiscati de politistii de frontiera!
Captura importantă de ţigări a poliţiştilor de frontieră botoşăneni. După ce au depistat 500 de pachete de ţigări într-o maşină, oamenii legii au mai găsit, în zona unde a fost localizat autoturismul, însă nouă saci plini cu pachete de ţigări.

În data de 02/03 martie 2010, un echipaj mixt format din lucrători ai Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Botoşani şi lucrători ai Inspectoratului de Poliţie al judeţului Botoşani a acţionat pentru reţinerea şi identificarea unui autoturism suspect de a transporta tigări de provenienţă R. Moldova, pe ruta Truşeşti - Iaşi.

Astfel, la intrarea în localitatea Cerchejeni a fost oprit pentru control autovehiculul marca Volvo, înmatriculat în Italia. La volanul maşinii se afla Bogdan H. de 26 ani, iar pasager era Adrian M., de 33 de ani, ambii din municipiul Iaşi.

La controlul efectuat asupra autovehiculului au fost descoperite pe bancheta din spate 500 pachete ţigări, de provenienţă R. Moldova, în valoare de 2050 lei. Adrian M. a declarat că ţigările îi aparţin şi că au fost cumpărate din comuna Truşeşti, judeţul Botoşani, în vederea comercializării în municipiul Iaşi. Pentru cele 500 pachete de ţigări, ieşeanul nu avea documente de provenienţă, ţigările fiind confiscate. Cetăţeanul a fost amendat contravenţional cu 1500 lei de către lucrătorii IJPF Botoşani.

Extinzându-se cercetările în zona unde a fost localizat autoturismul, la aproximativ 70 metri de locul în care a fost oprit acesta, au fost descoperiţi nouă saci din plastic, în care se aflau încă 4500 pachete de ţigări, timbrate R. Moldova, în valoare de 18.450 lei.

Sacii cu ţigări au fost ridicaţi pentru continuarea cercetărilor, în vederea stabilirii provenienţei şi a persoanei căreia îi aparţin. 
         
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
335

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
480

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
601

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...