Tragedie intr-o familie din Corni!

Un copilas de doar 7 luni a murit in urma unor afectiuni grave, despre care, insa, nici mama, nici doctorul de familie, nu aveau cunostinta.

Familia Lupu, din Corni, a pierdut unul dintre cei doi copii luni la amiaza. Robert, micutul de 7 luni, a dat primele semne de boala duminica seara. Pentru ca starea s-a imbunatatit, copilul a ajuns la spital abia luni, cand parintii au vazut ca apar din nou probleme.

Din pacate, in momentul in care a ajuns la dispensar, micutul a decedat, in ciuda faptului ca la fata locului se afla deja si un echipaj al ambulantei.

"Noi am ajuns foarte repede la locul solicitarii. Din pacate, nu am putut decat sa constatam decesul, care survenise foarte repede. Am anuntat politia", a precizat Bogdan Ursu, medic in cadrul SJA Botosani.

Necropsia a scos la iveala faptul ca micutul suferea de o insuficienta cardio-respiratorie si circulatorie acuta, miocardita acuta, cardio-miopatie dilatativa primitiva, pneumopatie acuta virala.

Medicii spun ca ar putea fi vorba despre o evolutie fulminanta a uneia dintre aceste afectiuni mascate.

Potrivit reprezentantilor DSP, acesta este primul caz de deces la domiciliu al unui copil sub un an inregistrat anul acesta la nivelul judetului Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

astăzi, 22:29
297

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
135

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
391

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...