Niculita se intoarce!

Niculita se intoarce!

 VASILE NICULITA  

Curtea de Apel Suceava i-a dat castig de cauza lui Vasile Niculita, pe care Gabriel Oprisanu, fost director al DSP Botosani, l-a eliberat din functia de inspector ISS.

Anul trecut, judecatorii Tribunalului Botosani i-au dat dreptate directorului DSP (pe atunci ASP), dupa ce l-a eliberat din functie pe Niculita.

Astept sa intru in posesia deciziei judecatorilor si pe urma ma prezint la DSA sa imi reiau functia, a declarat Vasile Niculita.

La DSP, deocamdata, nu a ajuns niciun act oficial privind reincadrarea asistentului Vasile Niculita.

Domnul Niculita a invocat faptul ca veniturile familiei au foarte mult de suferit din cauza faptului ca nu mai lucreaza. Noi intelegem ca aspectul finaciar este unul extrem de important si, in momentul in care soseste hartia dumnealui, se poate prezenta la munca, a precizat Ecaterina Chihaia, director executiv interimar al DSP Botosani.

Vasile Niculita a fost concediat in luna august a anului trecut, in urma unui conflict cu conducerea unitatii de atunci, Gabriel Oprisanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
139

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
43

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
107

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...