Un primar si un director de scoala se bat in greseli... gramaticale!

Un primar si un director de scoala se bat in greseli... gramaticale!

"a-ti pierdut termenul de contestatie..."

A indurat cat a indurat, pana cand a trecut la atac! Dupa ce au aparut in presa locala acte oficiale eliberate sub semnatura sa, dar pline de greseli de ortografie, acum, primarul comunei Manoleasa, Mircea Mihai, este mandru ca nu e singurul care suceste mintile limbii romane!

Si apoi, una e sa greseasca primarul, ca doar l-am votat cu stampila pe fotografie, si alta sa o stalceasca... directorul scolii!

Primarul Mircea Mihai a facut public, printr-o adresa remisa redactiei, un act emis de Scoala Manoleasa, care contine greseli. Primarul mai are o scuza: toti angajatii Primariei sunt scoliti de profesorii de la Scoala din Manoleasa!

"Daca au inceput un razboi, apoi razboi sa fie. Eu nu ma ocup cu asa ceva, dar nu a fost frumos ce au facut ei. Am vorbit in nenumarate randuri cu directoarea, dar ea se da scolita, are pretentii ca are doua facultati. Noi, de la primarie, avem doar liceu, dar de la dascalii din Manoleasa am invatat sa scriem, asa ca e vina lor. Si nu este normal la pretentiile lor sa faca asemenea greseli, cacofonii si altele. Doar sunt angajati la o scoala!", a declarat Mircea Mihai, primarul din Manoleasa.

Adresa Scolii Manoleasa este semnata de directorul unitatii de invatamant, prof. Florentina Nechita, precum si de secretar Maria Lutuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
58

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
213

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
79

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...