Traficul pietonal și rutier va fi restricționat sâmbătă, în municipiul Botoșani

Cu ocazia celui mai colorat cros al toamnei, sâmbătă, traficul pietonal și rutier va fi restricționat, în municipiul Botoșani.

Clubul Interact Botoșani, cu sprijinul clubului Rotary Botoșani și al Primăriei Botoșani, te invită să alergi la cea de-a șasea ediție a „Coloract”. Scopul proiectului este acela de a asigura pentru 35 de copii de la Școala Gimnazială nr. 1 din Dimăcheni începerea noului an școlar cu un ghiozdan complet echipat.

Astfel, pentru buna desfășurare a evenimentului, circulația va fi închisă, sâmbătă, 9 septembrie, în intervalul 9:00 – 11:30, pe următorul traseu: Plecare-Bulevardul Mihai Eminescu-Monumentul Răscoalei – Str. Mihail Kogălniceanu - Str. Cuza Vodă – Sosire – Piața Revoluției Nr. 1 Botoșani, unde va avea loc bătaia cu prafuri colorate non-toxice.

De asemenea, primii finaliști nu vor trece neobservați, deoarece există și surprize pentru aceștia, în valoare de 1700 de lei.

În timpul perioadei de restricție, accesul vehiculelor și circulația rutieră în zona menționată vor fi suspendate sau reglementate în conformitate cu indicațiile autorităților locale și a agenților de la poliția rutieră.

În măsura posibilității, vă rugăm să evitați zona restricționată și să utilizați rute alternative pentru a vă deplasa în siguranță”, transmit organizatorii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR a reușit să corecteze în Senat nedreptatea făcută la pensie celor care au lucrat în condiții grele!

astăzi, 19:10

Legea este menită să ofere recunoaștere și sprijin celor care au lucrat în condiții de muncă grele, un pas spre corectarea unei nedreptăți flagrante din Legea pensiilor promovată de Guv...

Neglijența în bucătărie a provocat incendii în două apartamente din Botoșani! (foto)

astăzi, 18:30

Primul eveniment s-a înregistrat într-un bloc de pe strada Aleea Nucului. Alarma a fost dată de vecinii care au văzut că iese fum din apartamentul de la parter. Ajunși la caz cu dou...

Sfârșit de săptămână cu „Domnul Zero” la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani!

astăzi, 18:10

„Vă invităm sâmbătă, 5 octombrie și duminică, 6 octombrie de la ora 1800, la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48 la spectacolul „Domnul Zero” de Elmer Rice, ...