Șofer găsit cu mașina în șanț, polițiștii s-au lămurit când i-au măsurat alcoolemia

Chiar dacă a scăpat teafăr în urma accidentului, bărbatul este acum cercetat penal. Mașina va avea nevoie de reparații serioase.

În cursul zilei de marți, polițiștii din Botoșani, au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în localitatea Brehuiești, comuna Vlădeni, s-a produs un accident de circulație soldat cu victime.

În urma deplasării la fața locului, s-a stabilit faptul că un bărbat de 56 de ani, din comuna Vlădeni, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe drumul comunal DC 58, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ajuns cu mașina în șantul de scurgere a apei, aferent drumului public.

Chiar dacă prin 112 se anunțase un accident cu victime, se pare că, în urma impactului, au rezultat doar pagube materiale, șoferul autoturismului neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, acesta fiind condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Trei tineri din Dorohoi, arestați pentru furt dintr-un magazine de haine!

astăzi, 17:10

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că aceștia, în cursul nopții, în jurul orei 01:00, ar fi pătruns prin efracție  într-un magazin cu articole vest...

Amenzi și măsuri drastice dispuse de comisarii de mediu în Botoșani! (foto)

astăzi, 15:41

Comisarii din cadrul Gărzii de Mediu din Botoșani au derulat 13 acțiuni de verificare a legalității operațiunilor derulate de persoanele fizice și juridice la regimul deșeurilor și substanțe...

Botoșani: Rețea de trafic de droguri, destructurată de o „armată” de oameni ai legii! (foto)

astăzi, 14:28

În urma activităților desfășurate, de către polițiștii Serviciului de Combaterea a Criminalității Organizate Botoșani, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infrac...