Prins la volan fără permis și cu alcoolemie de 1,20, a făcut și scandal în fața polițiștilor

Bărbatul de 53 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani.

Polițiștii din Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pentru un bărbat de 53 de ani, din comuna Blândești.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Din cercetări, a reieșit faptul că bărbatul ar fi condus autoturismul, proprietate personală, în condițiile în care acesta avea suspendat exercitarea acestui drept.

Totodată, fiind testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă, ulterior, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de informare desfășurate de polițiștii de la Siguranță școlară în prima lună a anului școlar!

astăzi, 20:30

Abordarea activităților a fost pe mai multe subiecte, predominând prevenirea oricărei forme de violență în mediul școlar. Polițiștii Biroului Siguranța Școlară au fost prezen...

Lemne pentru foc asigurate de municipalitatea botoșăneană: Care sunt condițiile!

astăzi, 19:45

În condițiile în care unii botoșăneni deja s-au interesat dacă va mai fi continuată această formă de ajutor, edilii au decis ca Direcția de Asistență Socială să înregistr...

USR a reușit să corecteze în Senat nedreptatea făcută la pensie celor care au lucrat în condiții grele!

astăzi, 19:10

Legea este menită să ofere recunoaștere și sprijin celor care au lucrat în condiții de muncă grele, un pas spre corectarea unei nedreptăți flagrante din Legea pensiilor promovată de Guv...