Botoșănean beat la volanul unui BMW cu autorizație de circulație expirată din aprilie

 Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultând valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii suceveni au oprit în trafic un autoturism BMW cu număr de înmatriculare provizoriu care circula pe direcția de deplasare localitatea Pătrăuți către Dărmănești.

În urma cotrolului efectuat, la volanul autoturismului a fost identificat și legitimat P. Marian, de 34 de ani, din comuna Trușești, județul Botoșani.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultând valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fiind verificată legalitatea documentelor autoturismului respectiv, a rezultat că autorizația de circulație provizorie figura ca fiind expirată din data de 21 aprilie 2023. Potrivit obiectivdesuceava.ro, polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere sub influența alcoolului” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat / neînregistrat”.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de informare desfășurate de polițiștii de la Siguranță școlară în prima lună a anului școlar!

astăzi, 20:30

Abordarea activităților a fost pe mai multe subiecte, predominând prevenirea oricărei forme de violență în mediul școlar. Polițiștii Biroului Siguranța Școlară au fost prezen...

Lemne pentru foc asigurate de municipalitatea botoșăneană: Care sunt condițiile!

astăzi, 19:45

În condițiile în care unii botoșăneni deja s-au interesat dacă va mai fi continuată această formă de ajutor, edilii au decis ca Direcția de Asistență Socială să înregistr...

USR a reușit să corecteze în Senat nedreptatea făcută la pensie celor care au lucrat în condiții grele!

astăzi, 19:10

Legea este menită să ofere recunoaștere și sprijin celor care au lucrat în condiții de muncă grele, un pas spre corectarea unei nedreptăți flagrante din Legea pensiilor promovată de Guv...