Topul celor mai avantajoase mini-vacanţe de 1 Mai sub 35 de euro

Cele mai ieftine mini-vacanţe de 1 Mai în România te costă între 19 şi 33 de euro. Cele mai avantajoase destinaţii interne sunt Bran, Buşteni, Neptun, Mamaia şi Mangalia. Dintre cele externe, Bulgaria rămâne în topul celor mai ieftine, cu 22 de euro pentru o vacanţă de trei zile la un hotel de trei stele.

Am comparat oferte de trei stele pentru două nopţi cazare de 1 Mai în hoteluri din România şi Bulgaria, de pe portalurile de turism din plan local: infoturism.ro, infotravelromania.com şi iturism.ro. Am ales o vacanţă de trei zile, în medie, pentru că primele două zile din luna mai cad într-o sâmbătă şi duminică.

O mini-vacanţă la Bran de 1 Mai te costă circa 28 de euro. Tariful include cazare pentru 2 nopţi în cameră dublă, dintr-un hotel de trei stele din Bran şi mic dejun. Tariful acoperă accesul la saună, tenis de masă şi minifotbal.

Dacă vrei să mergi la Buşteni, o mini-vacanţă de 1 Mai te costă aproximativ 19 euro. Tariful acoperă trei nopţi cazare în cameră dublă dntr-un hotel de trei stele, fără mese.

Cu 27 de euro poţi merge de 1 Mai la Mamaia. Trei zile la Mamaia te costă, de 1 Mai, 27 de euro. Tariful include cazare în cameră dublă dintr-un hotel de trei stele din Mamaia.

Dacă preferi Constanţa ca destinaţie de 1 Mai, două nopţi la un hotel de trei stele ajung la 19 euro. Tariful acoperă şi micul dejun.

Dacă vrei să mergi de 1 Mai la Jupiter, două nopţi cazare într-un hotel de trei stele te costă 30 de euro. Pentru mai multe detalii, intră aici.

Tot în jur de 30 de euro te costă şi o vacanţă la Neptun. Trei nopţi într-un hotel de trei stele din această staţiune ajung la circa 30 de euro. Tariful nu acoperă însă mesele.

O mini-vacanţă de 1 Mai la Mangalia te costă 33 de euro. Vei fi cazat într-o pensiune de stele situată la 250 de metri de plajă. Pentru detalii, intră aici.

Pentru cei care vor să meargă în Bulgaria de 1 Mai, o înnoptare la Nisipurile de Aur vă costă 11 euro. Veţi fi cazat la un hotel de trei stele, iar tariful include şi micul dejun. Prin urmare, două nopţi în mini-vacanţa de 1 Mai la Nisipurile de Aur ajung la 22 de euro.

Sursa: money.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

astăzi, 17:22
42

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

astăzi, 16:25
82

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...

Fuego: ”Iubesc Moldova pentru că o parte din familia mea e născută aici, la Botoșani”

astăzi, 15:03
836

“Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani, dar a plecat în Ardeal când avea 4 anișori. Bunicul meu a luptat la Mărășești-Oituz&r...