Aproape 250 de posturi vacante la Bursa generala a locurilor de munca!

Aproape 250 de posturi vacante la Bursa generala a locurilor de munca!

Sorin Sologon, director AJOFM Botosani

La Bursa generala a locurilor de munca, organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani in data de 23  aprilie 2010, au fost anuntate pana la aceasta data 242 locuri de munca vacante.

In  data de 23 aprilie 2010 Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani organizeaza Bursa generala a locurilor de munca, actiune care se va desfasura simultan in toata tara. In municipiul Botosani, Bursa generala a locurilor de munca va avea loc incepand cu ora 10.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor  din municipiul Botosani.

Pentru aceasta actiune s-au contactat 230 agenti economici atat din mediul urban, cat si din mediul rural, care pun la dispozitia persoanelor interesate 242 locuri de munca vacante. Un numar total de 31 agenti economici si-au anuntat participarea pana la data de 21.04.2010.
Din numarul total de locuri de munca vacante, 221 sunt pentru persoane cu studii medii, iar 21 sunt adresate celor cu studii superioare. 

Cele 21 de locuri de munca adresate persoanelor cu studii superioare sunt pentru urmatoarele posturi: consilier asigurari, asistent manager, ingineri instalatii pentru constructii, inginer constructii, arhitect, inginer constructii proiectant structurist, inginer electrotehnica, administrator.

Principalele ocupatii oferite persoanelor fara studii superioare sunt in domeniul: industriei alimentare, constructiilor, fabricarea articolelor de imbracaminte, hotelier, restaurante si alte activitati de servicii, fabriecarea de pompe si compresoare, activitati de paza, activitati ale centrelor de fitness, alte activitati de servicii.

Agentii economici interesati sa incadreze in munca persoane din randul somerilor sunt asteptati la sediul A.J.O.F.M. Botosani, str. Colonel Tomoroveanu nr.2, cat si la sediul Agentiei Locale Dorohoi, str. Postei nr.3,Dorohoi, respectiv Punctul de lucru Saveni, str.Tudor Vladimireascu nr.2 ,Saveni si punctele de lucru din localitatile Flaminzi si Vorona, in vederea depunerii solicitarilor privind participarea la bursa.

DIRECTOR COORDONATOR ,
Sorin Nelu SOLOGON

       

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii indemnizațiilor de handicap își vor primi drepturile bănești începând de mâine!

astăzi, 17:11
12

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Indemnizația lunară acordată persoanei cu handicap grav;- Bugetul personal complementar lunar pentru adultul cu handicap grav;- Indemni...

Modificări privind concediile medicale, lista bolilor pentru care medicul de familie acordă direct 7 zile de concediu medical!

astăzi, 15:36
182

Medicii de familie pot acorda certificat de concediu medical pentru 7 zile calendaristice doar pentru o serie de afecțiuni, pentru un episod de boală.După cele 7 zile, în cazul acestor af...

Pompierii din Botoșani, chemați în ajutor la Salcea! De la ce a pornit focul și care au fost pagubele

astăzi, 15:15
235

Incendiul s-a manifestat cu degajări foarte mari de fum, norul de fum fiind vizibil de la mare distanță.Având în vedere intensitatea fumului negru, populația a fost avertizată pri...