Şcoli militare pentru viitori jandarmi

Şcoli militare pentru viitori jandarmi
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani "General de brigadă Tudor Luchian" recrutează candidaţi pentru instituţiile militare de învăţământ care formează ofiţeri şi subofiţeri de jandarmi, astfel:

1.Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" - Bucureşti - 100 de locuri (bărbaţi şi femei fără discriminare), specializarea ordine şi siguranţă publică, din care 5 locuri pentru rromi.
          
2.Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Drăgăşani - 159 de locuri (bărbaţi şi femei fără discriminare), dintre care 5 locuri pentru rromi.


3.Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni - 150 de locuri (bărbaţi şi femei fără discriminare), dintre care 5 locuri pentru rromi.

"Persoanele interesate sau care doresc informaţii suplimentare se pot adresa la sediul IJJ Botoşani din strada I.C. Brătianu nr.110-112, sau pot accesa pagina de web a  unităţii, www.jandarmeriabotosani.ro, la secţiunea Carieră", a precizat cpt. Cristian Nituleac, Ofiter relaţii publice in cadrul IJJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum recunoști roșiile injectate din piețe și din magazine. Semnele distincte la care să fii atent

astăzi, 08:48
168

Deși roșiile injectate pot părea a fi sănătoase și delicioase, ele pot conține aditivi și substanțe chimice periculoase, scrie ziaruldeiasi.ro. În consecință, este important să recun...

Bogdan Andone, după meciul pierdut la Galați: „Dumnezeu ne-a mai dat o șansă!”

astăzi, 08:22
419

Cu o victorie la Galați, FC Botoșani s-ar fi salvat direct de la retrogradare. Nu s-a întâmplat, echipa lui Bogdan Andone a fost răpusă de Oțelul și va disputa o „dublă”...

Magistrații i-au micșorat pedeapsa unui botoșănean care și-a batjocorit fosta soție!

astăzi, 07:52
172

Curtea de Apel Suceava a admis apelul inculpatului Ioan P. împotriva sentinței penale prin care Judecătoria Botoșani l-a condamnat la 7 ani și 4 luni de închisoare pentru săvâr...