Tinerii democrat-liberali din Botoşani au marcat Ziua Europei

Tinerii democrat-liberali din Botoşani au marcat Ziua Europei
  Tinerii democrat liberali botoşăneni au sărbătorit Ziua Europei într-un mod deosebit. Purând şepci şi eşarfe cu însemnele PDL. “Şepcile portocalii au pornit de la sediul partidului spre Pietonalul Unirii, împărţind copiilor întâlniţi baloane şi urându-le să cresacă fericiţi în Europa.

Ajunşi la capătul Pietonalului, o parte a tinerilor s-au aliniat şi au format din cartoane expresia PDL iubeşte Europa, ceilalţi continuând să împartă baloane şi materiale promoţionale ale partidului. O parte dinte aceştia au oferit baloane şi automobiliştilor opriţi la trecerea de pietoni.

  La această acţiune tinerii PDL-işti au fost însoţiţi de proaspătul viceprimar Eugen Ţurcanu şi de prim-vicepreşedintele Gabriel Alecsandru.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PDL Adrian Poclid a declarat că tinerii democrat-liberali şi-au dorit foarte mult să marcheze în acest fel Ziua Europei, pentru că PDL este partidul care prin reprezentanţii săi în Parlamentul European a arătat că suntem demni de a fi europeni, iar lista de candidaţi a partidului pentru următoarea legislatură a PE este cea mai prestigioasă.

Viceprimarul Eugen Ţurcanu a ţinut să adauge: M-am alăturat tinerilor mei colegi pentru că am dorit să marchez şi eu tripla sărbătoare de astăzi: ziua Europei, ziua Independenţei României şi ziua Victoriei împotriva fascismului. Este o zi importantă pentru fiecare român, iar iniţiativa mai tinerilor mei colegi este un lucru de apreciat.

Comunicat de presă






 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
95

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
125

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
194

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...