Tineri cercetati pentru ultraj, dupa ce au atacat cu pietre si scanduri un local!

Şase tineri vor da socoteală în faţa legii, ei fiind cercetaţi pentru distrugere, loviri, dar şi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce au provocat un scandal la o discotecă unde aveau interdicţie de a intra.

În noaptea de 24 spre 25 martie 2012, în jurul orei 01.10, Secţia Poliţie Rurală Hlipiceni a fost sesizată printr-un apel de urgenţă 112, de către J. Marius, de 25 de ani, din comuna Răuseni, cu privire la faptul că la discoteca din localitate, al cărei proprietar este tatăl său, J. Eugen, un grup de tineri provoacă scandal.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că la data de 24/25.03.2012, în jurul orei 00.45, B. Nicolae Gabriel, de 30 de ani, H. Florin Gabriel, de 20 de ani, şi B. Constantin Denis, de 19 ani, toţi din satul Răuseni, comuna Răuseni, s-au deplasat la discoteca din localitate, cu intenţia de a provoca scandal, motivat de faptul că proprietarul localului le-a interzis să mai participe la discotecile organizate, din cauza comportamentului lor violent.

În aceste împrejurări, cei trei, după ce au ajuns în faţa localului, au aruncat cu pietre şi scânduri înspre clienţi, lovindu-i pe B. Alexandru, de 18 ani, P. Ilie, de 20 ani şi C. Gabriel, de 21 ani.

Proprietarul localului, împreună cu fiul său, le-a solicitat să înceteze, însă cei trei agresori au mai chemat în sprijin şi pe A. Mihăţă-Valentin, de 24 ani, I. Ionuţ-Antonel, de 18 ani, şi T. Bogdan, de 17 ani, toţi din localitatea Rediu, comuna Răuseni.

Toţi şase au continuat să arunce cu pietre şi obiecte contondente asupra localului, provocând distrugeri la faţada acestuia, precum şi distrugerea mai multor obiecte de mobilier de pe terasă.

J. Eugen a depus plângere faţă de cei şase tineri, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Pe numele acestora au fost depuse şi plângeri pentru săvârșirea infracțiunii de lovire şi alte violenţe.

De asemenea, faţă de cele șase persoane care au provocat scandalul, polițiştii s-au sesizat din
oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cauza urmând a fi soluţionată procedural.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La mulți ani! Ierarhul plecat din Știubienii Botoșanilor împlinește astăzi 64 de ani!

astăzi, 12:11

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal, împlinește astăzi, 28 octombrie, vârsta de 64 de ani.  Născut pe 28 octombrie 1960, în Ştiubieni...

Bărbat din Botoșani depistat băut la volan, ce alcoolemie avea botoșăneanul!

astăzi, 12:00

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au oprit pentru control, pe o strada din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, din aceeași localitate. &I...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Universitatea Cluj!

astăzi, 11:24

Luni, 28 octombrie 2024, de la ora 18.00, pe Stadionul Municipal din municipiul Botoșani se va disputa partida de fotbal dintre echipele F.C. Botoșani și F.C. Universitatea Cluj, meci contând...