Ţigări şi whisky confiscate de jandarmi şi poliţişti

Vineri, efective de jandarmi din cadrul I.J.J. Botoşani, împreună cu lucrători de poliţie din I.P.J. Botoşani, au desfăşurat mai multe acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări şi alcool.

Astfel, un echipaj mixt poliţist-jandarm a executat un control la bagajele unor cetăţeni moldoveni care călătoreau cu un autocar dinspre Chişinău spre Suceava.

În urma controlului efectuat, jandarmii au descoperit în bagajele a doi cetăţeni moldoveni 300 de pachete de ţigări, care nu au putut fi justificate. Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar cele două persoane au fost sancţionate.
   
Tot în cursul zilei de ieri, o patrulă mixtă poliţist-jandarm, aflată în serviciul de ordine şi siguranţă publică, a oprit pentru un control de rutină un autoturism care circula pe strada Impărat Traian din municipiu.

Cu această ocazie au fost găsite în maşina condusă de A.Dan, de 39 de ani, 20 de sticle de whisky, pentru care A.D. nu aputut prezenta nici un document justificativ.

Cele 20 de sticle de whisky au fost ridicate în vederea confiscării, iar A.D a fost sancţionat cotravenţional cu amendă în valoare de 1000 lei.

Ofiţer relaţii publice în cadrul IJJ Botoşani,
Cpt.Cristian Niţuleac

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
170

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
332

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
76

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...