Ţigări în valoare de 5600 lei ascunse într-un Opel

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut a descoperit ascunse şi nedeclarate sub bancheta unui autoturism, 9.900 de ţigarete cu timbru R. Moldova.

În data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 16.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Mihai T., de 35 de ani, cetăţean român, la volanul unui autoturism Opel Combo, înmatriculat în România.

Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului.

În urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunsă şi nedeclarată, sub bancheta din spate a autoturismului, cantitatea de 9.900 ţigarete marca Temp şi Continent, cu timbru de acciză R. Moldova.

Autoritatea vamală a luat măsura ridicării ţigaretelor în valoare de 5600 lei şi a sancţionat persoana în cauză cu amendă contravenţională în valoare de 5.000 lei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
10

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...

Lovitură grea pentru FC Botoșani: Ce pedeapsă a primit Andone după meciul cu Dinamo!

astăzi, 08:34
49

Antrenorul FC Botoșani a primit două etape de suspendare după scandalul din meciul cu Dinamo.Antrenorul Bogdan Andone a fost nemulțumit de arbitrajul lui George Găman și a cedat nervos &icir...

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
116

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...