Ţigări de contrabandă găsite de poliţişti în autoturismul implicat în accident

Ţigări de contrabandă găsite de poliţişti în autoturismul implicat în accident
Ghinionist! Un şofer care a fost implicat într-un accident rutier produs în municipiul Botoşani va fi cercetat pentru contrabandă, după ce oamenii legii i-au găsit în autoturism peste 1000 de pachete de ţigări!

Marţi după-amiază, în jurul orei 16.45, poliţiştii botoşăneni s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Botoşani.

Cu prilejul cercetării la faţa locului, în autototurismul marca Opel Vectra, aparţinând lui R. Andrei, de 31 de ani, din  municipiul Bacău, persoană implicată în accident, poliţiştii au găsit cantitatea de 1.250 pachete de ţigări având aplicate marcaje (timbru de acciz) de Republica Moldova.

Întrucât R. Andrei nu a putut prezenta documente legale de provenienţă pentru cantitatea de ţigări găsită în autoturism, cercetările în cauză au fost preluate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, care au dispus începerea urmăririi penale faţă de R. ANDREI pentru săvârşirea infracţiunilor de - deţinere în afara antrepozitului fiscal peste limita a 10.000 ţigarete marcate necorespunzător, evaziune fiscală, colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor ce trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Cantitatea de ţigarete, în valoare de 7.500 lei, a fost confiscată.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
11

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
193

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
454

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...