Si-a condus victima la o prietena a acesteia, dupa care si-a vazut linistit de treaba!

Si-a condus victima la o prietena a acesteia, dupa care si-a vazut linistit de treaba!
Un şofer de 19 ani a rămas fără permis de conducere după ce a lovit o tânără aflată pe trecerea de pietoni. După producerea accidentului, tânăra l-a rugat pe conducătorul auto să o ducă acasă la o prietenă. După o oră, victima a anunţat Poliţia despre cele petrecute, şoferul fiind cercetat vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În ziua de 31 august, în jurul orei 16.30, poliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi verbal de către A. Daniela, de 24 de ani, din comuna Băluşeni, judeţul Botoşani, cu privire la faptul că în jurul orei 15.30 a fost victima unui accident de circulaţie produs pe raza municipiului Botoşani.

Primele verificări efectuate au stabilit că ieri, în jurul orei 15.30, în timp ce traversa Calea Naţională din municipiul Botoşani pe marcaj pietonal, A. Daniela a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism marca Opel, care circula pe Calea Naţională din direcţia strada Ion Pillat către strada Marchian, pe banda a treia de circulaţie.

După accident, tânăra i-a solicitat conducătorului auto să o ducă acasă la o prietenă, acesta fiind de acord.
Ulterior, victima s-a prezentat la poliţie şi a reclamat accidentul. A. Daniela a fost condusă la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea sa. Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

"În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că autoturismul implicat în accident aparţine lui R. ALEXANDRU-MARIAN, de 19 ani, din municipiul Botoşani. Acesta a fost depistat pe raza municipiului Botoşani, iar cu prilejul audierilor a recunoscut implicarea sa în accidentul de circulaţie", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Faţă de R. ALEXANDRU-MARIAN a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, tânărul fiind totodată cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie procedurală.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
281

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
74

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
602

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...