A disparut "Turcoaica" - Este rebela si evita organele de politie!

A disparut "Turcoaica" - Este rebela si evita organele de politie!
Dacă aţi văzut această minoră sau cunoaşteţi date despre ea, anunţaţi de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi numărul gratuit 112 !

YOZICI  MĂDĂLINA-ARYFE este născută pe 03.07.1993, în  municipiul Botoşani, judeţul Botoşani.
Domiciliată în: municipiul Botosani, Aleea Parcul Tineretului nr. 3, sc. D, judeţul Botoşani.
Reşedinţa în: municipiul Botoşani, str. I.C. Brătianu nr. 63, judeţul Botoşani.
         
În ziua de de 1 august 2010, minora a plecat fără acordul personalului medical din Spitalul de Pediatrie Botoşani, unde fusese internată din data de 31 iulie 2010, întrucât îşi introdusese subcutan un ac, pentru a scăpa de sub supravegherea personalului Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă Botoşani, unde este instituţionalizată.

Anterior, minora a mai fost urmărită naţional pentru dispariţie, de 3 ori, de fiecare dată plecările minorei fiind voluntare. Obişnuieşte să frecventeze municipiul Suceava.

Evită organele de politie, este o fire rebelă şi nu doreşte să depindă de nimeni.
Nu are acte de identitate asupra sa.

Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,63 m, greutate – 67 kg, corpolenţă atletică,  păr şaten, drept, vopsit negru, lung până la nivelul omoplaţilor, ten deschis, ochi căprui.

Semne particulare: o aluniţă în partea stângă a buzei superioare şi două aluniţe mici, deasupra sprâncenei stângi.
Porecla: "Turcoaica"

Oricine poate furniza relaţii cu privire la această minoră  este rugat să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul gratuit 112.
 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
184

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
50

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
497

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...