Tanarul care a rupt mana unui politist trebuie sa dea, din nou, socoteala in fata oamenilor legii!

Tanarul care a rupt mana unui politist trebuie sa dea, din nou, socoteala in fata oamenilor legii!
Tanarul care la sfarsitul anului trecut i-a rupt mana unui politist, dupa ce a fost prins cu tigari de contrabanda in masina, trebuie sa dea din nou socoteala in fata oamenilor legii, dupa ce solutiile date in doua dosare penale in care acesta era cercetat pentru ultraj si pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si parasirea locului accidentului au fost infirmate.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani au infirmat o solutie intr-un dosar in care Cosmin Lucian Maxim a fost cercetat pentru ultraj. In urma cu doi ani, acesta a fost prins conducand pe contrasens si sanctionat contraventional de catre un politist din cadrul Serviciului Politiei Rutiere.

La circa o luna, tanarul s-a intalnit cu politistul care l-a amendat si vrand sa se razbune, l-a lovit cu capul si cu pumnul in fata.

O alta solutie a fost infirmata de catre procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Suceava, intr-un dosar in care Cosmin Lucian Maxim a fost cercetat pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, avand o alcoolemie de 1,35 g/l alcool pur in sange, producerea unui accident si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de politie.

“Ambele cauze au fost conexate si sunt pe rol, in curs de cercetare", a declarat Aurel Simion, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani.

Cieste si:  Botosaneanul care a rupt mana unui politist, trimis in judecata!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
208

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
201

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
291

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...