Tânăra din Botoșani care a intrat în ”cușca” Leilor: ”Ești în zona de experimentare!” - Video

Botoșăneanca a știut clar pentru ce merge la Imperiul Leilor: dorește 40.000 de euro pentru 25% din afacere.

Născută în Botoșani, Laura Chiriac se consideră, la 30 și ceva de ani, jumătate antreprenoare și jumătate corporatistă.

Botoșăneanca a decis să renunțe la job-ul ei și și-a deschis propria afacere cu pahare de vin, confecționate din sticlă reciclată.

Tânăra a intrat în ”cușca” Leilor și le-a cerut 40.000 de euro pentru 25% din afacere.

Ea a povestit că, în 2019, a lansat business-ul cu pahare confecționate 100% în România, din sticlă reciclată și cioburi. Acum, ea vrea să creeze o linie nouă de pahare profesionale de degustare, realizate în același mod ca și până acum.

După ce și-a susținut prezentarea, Leii au fost curioși să afle mai multe detalii despre afacerea ei. Astfel, Cristina Bâtlan a fost prima care a adresat o întrebare: la ce folosesc paharele, având în vedere forma lor diferită.

Aceasta a explicat că paharele se potrivesc pentru toate tipurile de băuturi. Primul produs din colecție a fost confecționat pentru vin. Ulterior, a primit feedback-uri pozitive de la clienți și a decis să realizeze cupe sub tot felul de forme. Prețul unui set cu două pahare cu picior este de 200 de lei, în timp ce cele fără picior, la set de 4 costă între 240 și 260 de lei.




Nu a convins niciun Leu să investească!

Leii au înțeles exact despre ce este vorba și au tras concluzii:

„De obicei vii la un investitor când ai deja o bază solidă și îți dorești să crești mai repede. Problema e că eu la tine nu văd baza, ești în zona de experimentare. Nu investesc și mă retrag”, a spus Cristina Bâtlan.

Răzvan Raț: „Sunt colecționar de vin roșu și de șampanie. Acești 40.000 de euro cu ce te ajută? Lasă-mă să mă gândesc”.

Wargha Enayati a decis și el să se retragă din investiție, iar Felix i-a urmat exemplul.

„Viața este prea scurtă ca să bei vin din pahare proaste. Ai venit, totuși, un pic prea devreme. Eu mă retrag, dar pot deveni un client al produselor tale”, a spus Felix Pătrășcanu.

Mircea Căpățînă: „Ce cred că te-ar putea ajuta pe tine este să găsești un client care să cumpere mii de pahare de la tine. Eu ca investitor, nu văd cum pot să ajut. Nu e locul meu. Mă retrag”

Într-un final, Răzvan a decis, de asemenea, să se retragă.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...